Hopp til innholdet

Tommy Rustad gjorde rent bord på hjemmebane

Tommy Rustad gjorde akkurat det han lovet. Han vant begge STCC-løpene på Vålerbanen med sin Volvo i dag, og dermed er han fortsatt med i kampen om årets sammenlagtseier.

 

Subaru-førerne sto for underholdning på Vålerbanen

Det ble stor suksess og svært underholdende for publikum da førerne i Subaru Cup kjørte sesongens to første racing-løp på Vålerbanen. Andreas Mikkelsen økte sin ledelse etter seier og andreplass i helgen.

 
VW Scirocco-bilene som kommer til Vålerbanen førstkommende helg er nærmest for testlaboratorier å regne

Miljøvennlige racerbiler

Miljøet tas på alvor i bilsporten. I racing-serien STCC som gjester Vålerbanen til helgen kjører alle med Bioetanol (E85) på tanken med unntak av VW-teamet som har gått så langt som til å benytte Biogass i sine biler.

 
Ole Martin Lindum i tet i sin sølvgrå bil med startnr. 37

Ole Martin Lindum favoritt i Camaro Cup

Han er langt mer kjent i Sverige enn i Norge, men nå skal han endelig få vist sine ferdigheter for det norske publikummet. For Ole Martin Lindum blir helgens Våler Race Days superviktig i kampen om seieren i publikumsfavoritten Camaro Cup.

 
Prins Carl Philip på vei til Vålerbanen i medvind

Prins Carl Philip på vei til Vålerbanen i medvind

Svenske Prins Carl Philip er klar for Vålerbanen, som deltager i den spektakulære Porsche Carrera Cup. Det er en prins i medvind som er klar for å rulle ut på den norske asfalten.

 
Andreas Mikkelsen

Subaru Cup: Spenning foran første racingløp

Det blir garantert høy spenningsfaktor når de to første av totalt fire baneracingløpene i Subaru Cup kjøres på Vålerbanen til helgen. Kanskje blir det nettopp Subaru-førerne som vil stå for den beste underholdningen under Våler Race Days.

 
Erik Doblaug og Tommy Rustad

Tommy Rustad foran STCC på Vålerbanen: – Jeg må vinne!

Tommy Rustad, Norges mestvinnende internasjonale racingfører, er krystallklar. Når han kjører sin Volvo C30 i STCC på Vålerbanen neste helg må han vinne.

 
Tommy Rustad, Norges mestvinnende internasjonale racingfører, gleder seg til å kjøre neste STCC-runde i Norge og på Vålerbanen med sin Volvo C30.

Pressekonferanse Våler Race Days med Tommy Rustad onsdag

Førstkommende onsdag, 19. august kl. 13.00, inviteres pressen til å møte Tommy Rustad på Vålerbanen.

 
Tommy Rustad ser frem mot hjemmebane

Tommy Rustad ser frem mot hjemmebane

Tommy Rustad fikk sesongens første nedtur i lørdagens STCC-runde i Karlskoga. Nå fokuserer Volvo-føreren på neste runde hjemme, på Vålerbanen.

 
Trygve Schjerpen flagger for en ny STCC-runde på Vålerbanen.

Ny fartsfest på Vålerbanen

I slutten av august er det igjen duket for en gedigen fartsfest på Vålerbanen tre dager til ende. Skandinavias fremste og mest profesjonelle racingserie, Swedish Touring Car Championship (STCC), vender tilbake til Norge.

 
Gandalf